JURIDISK ANSVARSFRASKRIVELSE

Kære besøgende

Hos Global Functional Safety ApS respekterer og beskytter vi dit privatliv. Denne hjemmeside er oprettet for at give information om vores virksomhed og tilhørende ydelser.

Denne side er opdelt i følgende emner:

1.   Ophavsret
2.   Ansvarsfraskrivelse
3.   Indsamlede oplysninger

På vores øvrige sider, kan du finde mere om vores cookies- samt privatlivspolitik.

1.   Ophavsret
Al materiale på hjemmesiden for Global Functional Safety ApS er ophavsretligt beskyttet. Dette materiale herunder, dog ikke begrænset til, varemærker, logo, tekst, billeder, lyd- og videomateriale etc. er Global Functional Safety ApS ’ ejendom.

Indholdet på hjemmesiden må ikke distribueres, ændres, overføres, genbruges, videresendes eller anvendes til offentlige eller kommercielle formål uden forudgående skriftlig tilladelse af Global Functional Safety ApS.

2.   Ansvarsfraskrivelse
Global Functional Safety ApS har gjort ethvert forsøg på at sikre nøjagtigheden og pålideligheden af oplysningerne på hjemmesiden. Dog leveres informationerne som de forefindes, uden nogen form for garanti. Global Functional Safety ApS kan ikke holdes ansvarlig for, og skal ikke hæfte for nøjagtigheden, indholdet, fuldstændigheden, lovgyldigheden eller pålideligheden af oplysningerne.

Der gives ingen garantier, tilsagn og/eller erklæringer af nogen art, udtrykkeligt eller underforstået.
Vi kan ikke garantere, at denne hjemmeside er fri fra computervirusser eller andet, som har ødelæggende egenskaber.

Vi er ikke ansvarlige for tab eller skader af nogen art (direkte, indirekte, følgeskader, eller andet), opstået i og uden for kontrakt, som måtte opstå som følge af brug af hjemmesiden, eller oplysningerne. Denne hjemmeside indeholder links til andre hjemmesider, som er ejet af tredjeparter. Indholdet på disse tredjepartssider har vi ingen indflydelse på, og vi er ikke ansvarlige for oplysningerne eller indholdet på disse sider. Links til sådanne tredjepartssider må ikke opfattes som en godkendelse af produkter/services, som promoveres, tilbydes eller sælges. De skal heller ikke opfattes som en forsikring af, at disse sider er fri fra computervirusser eller andet med ødelæggende egenskaber. Vi er ikke ansvarlige for persondataindsamling hos tredjepartsider. Derudover vil vi ikke tage ansvar for rigtigheden af annoncer eller reklamer hos tredjeparter.

3.   Indsamlede oplysninger
Vi bruger oplysninger om vores besøgende til at forbedre vores hjemmeside. Disse oplysninger bliver indsamlet automatisk. Alle automatisk indsamlede oplysninger lagres i samlet form, sådan at de ikke kan bruges til at identificere dig som person.

Senest opdateret den 28. maj 2018
Juridisk Ansvarspolitik, version 001

Information in Danish

Further information

KONTAKT INFORMATION
Global Functional Safety ApS
Gl. Rørbyvej 3, DK-4400 Kalundborg
CVR nr.: DK-3387 2062
Telefon:   +45 20 80 45 90
E-mail:     contact@gf-safety.dk
Website:  www.gf-safety.dk