CE DOKUMENTATION

Vi sørger for at jeres udstyr opfylder lovkrav
CE-mærkning af maskineri og mekanisk udstyr er et lovkrav.

Global Functional Safety (GFS)-konsulenter besidder den nødvendige ekspertise og erfaring for at foretage CE-mærkning med henblik på at garantere, at vores kunders maskineri og mekaniske udstyr lever op til relevante EU-direktiver og standarder som ISO 12100.

CE-mærkning er producentens erklæring om, at dennes produkt opfylder relevante lovkrav og standarder. CE-mærkning er obligatorisk.


CE-mærkning
GFS anbefaler, at man planlægger og implementerer CE-mærkning allerede fra begyndelsen af et projekt. At være fokuseret på CE-mærkning i løbet af processen vil forsikre konsistens i CE-mærkningen af udstyr og installationer, hvilket former grundlaget for den overordnede CE-mærkning.

Typiske EU-direktiver:

 • ATEX
 • PED
 • MD
 • EMC
 • LVD

GFS’ personale er altid opdateret med de seneste ændringer og udviklinger relateret til relevante direktiver og reglementer.


Sikkerhed først
GFS applicerer anerkendte metoder for risikovurdering for at etablere og identificere sikkerhedskrav og for at bestemme, hvorvidt et produkt lever op til relevante krav.

En omhyggelig viden om relevante standarder og reglementer sikrer, at designet af maskineri og mekanisk udstyr altid følger relevante direktiver.


Dokumentation
Hver gang GFS udfører en CE-mærkning kan du regne med at GFS vil sørge for al påkrævet dokumentation, hvilket involverer udarbejdelse (indsamling) af alle tekniske filer i tæt samarbejde med dig og overensstemmelseserklæringen.

ANDRE SERVICES

FUNCTIONAL SAFETY

FUNCTIONAL SAFETY

RISK ASSESMENT

RISIKOVURDERING

AUTHORITY REQUIREMENTS

MYNDIGHEDSKRAV

 TRAINING & COURSE

UNDERVISNING & KURSER

HAZARDOUS AREA (ATEX)

RISIOZONER (ATEX)

KONTAKT GFS

Brug venligst vores kontaktformular nedenunder for generelle henvendelser. Vi svarer på alle henvendelser hurtigst muligt.

  GFS KONTAKT

  Telefon: +45 20 80 45 90
  E-mail: contact@gf-safety.dk

  GFS AFDELINGER

  DK-4400 Kalundborg
  DK-8700 Horsens

  CVR nr.:  DK-3387 2062