Functional Safety Forum DK

Forummets fokus
Fokus er naturligt nok på Functional Safety – meget gerne alle aspekterne af Functional Safety: fra Risikovurderingen – henover allokering af sikkerhedsfunktioner (SIF) – til design af sikkerhedssystemet, installation, drift og vedligehold og afslutningsvis: nedtagning af sikkerhedssystemet.

Beskrivelse
Forummets omdrejningspunkt vil være ”moder” standarden for Functional Safety, nemlig IEC 61508, men også IEC 61511 for procesindustrien og IEC 62061 og ISO 13849 for Maskinindustrien.
IEC standarderne 61508 og 61511 er af myndighederne og globalt i erhvervslivet, kendt som Best Practice for systematisk at identificere potentielle risici samt sikre den bedste opnåelige sikkerhed for mennesker, miljø og procesanlægget selv.
IEC 62061 og ISO 13849 er Maskinindustriens svar på Sikkerhed. Her er ISO 13849 den mest anvendte standard til maskiner, mens IEC 62061 er den maskinsikkerhedsstandard (Functional Safety) som åbner op for muligheden for at bruge analoge sikkerhedskomponenter.

Hvem bør deltage?
Dette forum henvender sig til alle som arbejder med teknisk sikkerhed: risiko- eller sikkerhedsmedarbejdere, ingeniører eller teknikere fra både myndigheder og virksomheder.

Kort sagt alle er velkomne!

MERE INFORMATION

Om Functional Safety Forum DK
Ønsket med dette Functional Safety forum, er at sætte fokus på Functional Safety og skabe basis for vidensdeling herom, kan store uheld – med stor fare og omkostninger for særligt menneskeliv og miljø – undgås.
Ideen er, at dette forum vil blive brugt til diskussion og udveksling af ideer eller viden af alle med interesse i Functional Safety: små og store specialister, producenter og/eller forhandlere af forskellige sikkerhedskomponenter, drifts- og vedligeholds medarbejdere, myndigheder, rådgiver mm.

Forummet er oprettet som en gruppe på LinkedIn, som til dagligt administreres af GFS og vores samarbejdspartnere.

Dit input
Din spørgsmål, dine kommentarer, dine forslag og din viden – vil danne grundlag for vidensdeling omkring Functional Safety. Uanset, hvor i Functional Safety livscyklussen du er involveret, vil dine input kunne være af stor værdi for andre.

Forudsætninger
Dette forum henvender sig til alle som arbejder med teknisk sikkerhed: risiko- eller sikkerhedsmedarbejdere, ingeniører eller teknikere fra både myndigheder og virksomheder.

Alle er velkomne til at skrive/forespørge og kommentere i forummet.

Sprog
Dette forum er på dansk.

Priser
Det er gratis at deltage, men kræver en profil på LinkedIn.

Forbehold
Vi tager forbehold for eventuelle trykfejl.

Få dit sikkerheds kursus hos GFS
Du er altid velkommen til at kontakte os for et tilbud på et individuelt og tilpasset kursus til netop din virksomhed.

DELTAG I DETTE FORUM

INTERESSERET I MERE INFORMATION ELLER HAR DU BRUG FOR HJÆLP?

FIND ALLE VORES KURSER & EVENTS