UNDERVISNING & KURSER

Den vigtigste faktor i Functional Safety er menneskelig adfærd
Menneskelige faktorer (the human factor) er et nøgleelement, når det kommer til Functional Safety. Det er derfor vigtigt at investere ikke bare i avancerede sikkerhedssystemer, men også i personalets kompetencer.

Det er nødvendigt, at ansatte forstår de forskellige risici og vigtigheden af at følge sikkerhedsprocedurer, når man arbejder i et potentielt farligt miljø.

Global Functional Safety (GFS) tilbyder skræddersyede uddannelsesprogrammer for at sikre, at vores kunders personale opnår de rigtige kvalifikationer og den rette viden for at kunne reducere risici og for at forstå og bruge virksomhedssikkerhedsprocedurer, standarder og krav.

Vores kurser dækker fra alt fra risikostyring til sikkerhedssystemer samt ATEX.

Offentlige kurser
Deltagelse i et af vores offentlige kurser vil give dig en unik mulighed for at møde andre mennesker, som arbejder i relaterede industrier, diskutere kursusemner og udveksle personlige erfaringer. Offentlige kurser afholdes primært i GFS’ lokaler, men kan også arrangeres i andre regioner af Danmark.

Interne kurser
GFS tilbyder også interne kurser, skræddersyet for virksomheder, der har brug for at tilbyde uddannelse til en større gruppe af ansatte. Med et internt kursus vil du nedsætte omkostningerne, og det gør GFS i stand til at tilbyde et specialtilpasset kursus specifikt målrettet virksomhedens behov.

Certificeret uddannelse
På vegne af EFSTAS, udbyder GFS TÜV Rheinlands undervisningsprogram om Functional Safety, hvilket er et af de førende kurser i Functional Safety for ingeniører og vedligeholdelsespersonale.

 • TÜV Functional Safety Engineer
 • TÜV Functional Safety Technician

Kursusundervisere
GFS-kurser afholdes af TÜV-certificeret personale med mange års erfaring i aktivt at arbejde med proces- og maskinrisici samt Functional Safety i diverse industrier. Dette garanterer undervisning af høj kvalitet.

Alle kurser slutter med standardiserede tests og valgfri certificering af deltagerne.

Se vores kurser herunder for at se aktuelle datoer, eller kontakt os for at få et tilbud på et skræddersyet kursus.

FIND ALLE VORES KURSER & EVENTS

ANDRE SERVICES

FUNCTIONAL SAFETY

FUNCTIONAL SAFETY

RISK ASSESMENT

RISIKOVURDERING

AUTHORITY REQUIREMENTS

MYNDIGHEDSKRAV

HAZARDOUS AREA (ATEX)

RISIKOZONER (ATEX)

 CE DOCUMENTATION

CE DOKUMENTATION

KONTAKT GFS

Brug venligst vores kontaktformular nedenunder for generelle henvendelser. Vi svarer på alle henvendelser hurtigst muligt.

  GFS KONTAKT

  Telefon: +45 20 80 45 90
  E-mail: contact@gf-safety.dk

  GFS AFDELINGER

  DK-4400 Kalundborg
  DK-8700 Horsens

  CVR nr.:  DK-3387 2062