Vidste du, at GFS er medlem af DS S-565?

2018-03-13T10:23:50+01:0029. januar 2018|Functional Safety (FS), Medlemskab|

Som medlem af Dansk Standards udvalg ”Industriel Automatisering” (S-565) deltager GFS i standardisering inden for industriel automatisering.

Udvalget arbejder med standardisering i industriel automatisering.

Som medlem af dette udvalg er vi i stand til at indarbejde europæisk og internationalt standardiseringsarbejde i industriel automatisering

Udvalget arbejder med at udvikle internationale standarder for systemer og elementer, som anvendes i målingen og kontrollen af industrielle processer i forbindelse med både vedvarende og seriel produktion.

Desuden stræber udvalget efter at koordinere standardiseringen af beslægtede elementer, som har indflydelse på integrationen af sådanne systemer.

Standardiseringsarbejdet udføres i det internationale miljø for udstyr og systemer, der opererer med elektrisk pneumatisk, hydraulisk, mekanisk eller anden måling og/eller styring.

Udvalget arbejder også med standardisering inden for industriel automatisering og integration i forbindelse med fremstilling af del-elementer. Dette omfatter anvendelsen af flere teknologier samtidigt, som fx informationssystemer, maskiner, udstyr og telekommunikation.

Share this news - Choose your preferred platform!

Go to Top